LaBox

LaBox

De Vaartkapoen GC | Molenbeek, Bruxelles (be) | 2017

On the future plans for VK the big warehouse will become an artistic laboratory open to the new community garden. While waiting for the deep renovation works the oportunity has risen for us to model the future to come. Inside of the actual old warehouse a new 120sqm box hosts a first experience of  this laboratory. A cheap wooden structure with a light diffusing cealing and a big workbench set the sparkle to ignite its usages.

On the future plans for VK the big warehouse will become an artistic laboratory open to the new community garden. While waiting for the deep renovation works the oportunity has risen for us to model the future to come. Inside of the actual old warehouse a new 120sqm box hosts a first experience of  this laboratory. A cheap wooden structure with a light diffusing cealing and a big workbench set the sparkle to ignite its usages.

On the future plans for VK the big warehouse will become an artistic laboratory open to the new community garden. While waiting for the deep renovation works the oportunity has risen for us to model the future to come. Inside of the actual old warehouse a new 120sqm box hosts a first experience of  this laboratory. A cheap wooden structure with a light diffusing cealing and a big workbench set the sparkle to ignite its usages.

On the future plans for VK the big warehouse will become an artistic laboratory open to the new community garden. While waiting for the deep renovation works the oportunity has risen for us to model the future to come. Inside of the actual old warehouse a new 120sqm box hosts a first experience of  this laboratory. A cheap wooden structure with a light diffusing cealing and a big workbench set the sparkle to ignite its usages.

Share Project :