MegaSalon

MegaSalon

Centre Culturel Archipel 19 | Berchem Sainte-Agathe, Bruxelles (be) | 2017

There’s a brand new main room to fill with life and activity. As the centers first new artistic residence program we invite staff, volunteers and neighbours to participate in a design-building workshop. For a full 10 day we alltogether create an open modular wooden structure that takes over the main foyer. It generates place for a bunch of different activities and call for its users to apropriate it over time. Its transparence, openess and adaptability welcome all sorts of events and invite a constant interaction between the center and its audience.

There’s a brand new main room to fill with life and activity. As the centers first new artistic residence program we invite staff, volunteers and neighbours to participate in a design-building workshop. For a full 10 day we alltogether create an open modular wooden structure that takes over the main foyer. It generates place for a bunch of different activities and call for its users to apropriate it over time. Its transparence, openess and adaptability welcome all sorts of events and invite a constant interaction between the center and its audience.

There’s a brand new main room to fill with life and activity. As the centers first new artistic residence program we invite staff, volunteers and neighbours to participate in a design-building workshop. For a full 10 day we alltogether create an open modular wooden structure that takes over the main foyer. It generates place for a bunch of different activities and call for its users to apropriate it over time. Its transparence, openess and adaptability welcome all sorts of events and invite a constant interaction between the center and its audience.

There’s a brand new main room to fill with life and activity. As the centers first new artistic residence program we invite staff, volunteers and neighbours to participate in a design-building workshop. For a full 10 day we alltogether create an open modular wooden structure that takes over the main foyer. It generates place for a bunch of different activities and call for its users to apropriate it over time. Its transparence, openess and adaptability welcome all sorts of events and invite a constant interaction between the center and its audience.

Share Project :